flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад категорії "В"

05 серпня 2019, 12:02

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом керівника апарату
Хотинського районного суду
Чернівецької області
від 5 серпня 2019 р. № 03-З

Умови
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Хотинського районного суду Чернівецької області

Загальні умови


Посадові обов’язки

1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
3. Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.
4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
5.Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.
6. Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.
7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.
9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.
11. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.
12. Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.
13. Здійснює внесення інформації про рух судових справ та кримінальних проваджень, що перебувають у провадженні відповідного судді і не розглянуті по суті, до АСДС.
14. Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря судового засідання

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 3810,00грн., надбавка до посадового окладу державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 року №15, надбавки,доплати та премії відповідно до статей 50,51,52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року №889-VIII.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

-тимчасово (на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною).


Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1)копія паспорта громадянина України;
2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);
5) копію (копії) документа (документів) про освіту;
6) заповнену особову картку державного службовця встановленого зразка;
7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Примітка.
Документи, зазначені у пунктах 2 і 3, пишуться власноручно.

 

Строк подання документів:

30 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Останній день прийому документів - 4 вересня 2019 року (режим роботи - з 08:30 до 17:30, у п'ятницю - з 08:30 до 16.15)

 

Додаткові(необов'язкові) документи

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі,може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики,рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та за наявності підстав потребує розумного пристосування, подає заяву (за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби) про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Місце, час та дата початку проведення тестування

 Хотинський районний суд Чернівецької області за адресою: Чернівецька область, м. Хотин, вул.Незалежності 25А, Хотинський районний суд Чернівецької області о 10-00 годині 10 вересня 2019 року    

 

Прізвище, ім'я по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи,яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 Гаврилюк Людмила Василівна, (03731 )2-15-73, inbox@ht.cv.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

Освіта вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, рекомендовано за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»     

Досвід роботи -  не потребує

Володіння державною мовою - вільно           

Володіння іноземною мовою - не потребує

 

Вимоги до компетентності

Вимога. Компоненти вимоги.

Необхідні особисті якості:          

Відповідальність; системність і самостійність в роботі; вміння працювати з інформацією; уважність до деталей; вміння працювати в стресових ситуаціях; вміння працювати в команді; здатність працювати в деяких проектах одночасно.

Необхідні ділові якості:

Вміння визначати пріоритети; оперативність; стресостійкість; уміння працювати в команді; діалогове спілкування (письмове і усне).

Уміння працювати з комп'ютером:

Вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення, знання програм MS Offise (Word,Exel)навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

 Професійні знання

Вимога. Компоненти вимоги.

Знання законодавства    

Знання: 1) Конституції України; 2)Закону України «Про державну службу»; 3)Закону України «Про запобігання корупції»

 

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця   відповідно до посадової інструкції

 Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Цивільний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс, Кодекс, адміністративного судочинства, Кодекс про адміністративні правопорушення, Кримінальний Кодекс України, Кримінальний процесуальний Кодекс, Закон України «Про доступ до публічної інформації», Інструкції з діловодства у місцевих та загальних судах, апеляційних судах м. Києва та Севастополя, Апеляційному суді АРК та ВССУ з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджена наказом ДСА України від 17.12.2013 №174, Положення про автоматизовану систему документообігу,,затверджене рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30, акти Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, нормативні документи, що регламентують діяльність судових органів, постанови, накази, інструкції та рекомендації ДСА України та відповідного територіального управління ДСА України.