flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «В» - головного спеціаліста по роботі з персоналом Хотинського районного суду Чернівецької області

12 лютого 2020, 10:47

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ керівника апарату Хотинського районного суду Чернівецькій області

від 11.02.2020 № 01-з

 

умови

проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади державного службовця категорії «В» - головного спеціаліста по роботі з персоналом Хотинського районного суду Чернівецької області

(1 вакансія)

Загальні умови

Посадові обов'язки

1. Документальне оформлення вступу на державну службу, її проходження та припинення. Організація та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад державної служби. Призначення та звільнення з посади осіб, які не є державними службовцями.

2. Проведення роботи з обліку, зберігання та оформлення особових справ та трудових книжок суддів та працівників апарату. Оформлення матеріалів про прийняття Присяги державного службовця та присвоєння рангів державним службовцям.

3. Підготовка проектів наказів з основної діяльності, особового складу та з інших кадрових питань. Реєстрація даних наказів та здійснення їх реалізації.

4. Ведення табелю обліку використання робочого часу суддів та працівників апарату суду. Оформлення листків тимчасової непрацездатності та засідань комісії із соціального страхування суду.

5. Забезпечує збір інформації та складає графік відпусток  суддів та працівників апарату суду, контролює його виконання.

6. Обчислює стаж роботи та державної служби суддям та працівникам апарату суду, що дає право на встановлення надбавки за вислугу років та право на додаткову відпустку. Оформлює та видає довідки з місця роботи. Оформлює та видає службові посвідчення державним службовцям та працівникам апарату суду.

7. Готує матеріали щодо заохочення працівників апарату суду та веде відповідний облік.

8. Проводить оцінювання результатів службової діяльності державних службовців (надає консультативну допомогу учасникам оцінювання та здійснює заходи щодо організації оцінювання, у тому числі підготовку проектів наказів).

9. Здійснює контроль за дотриманням антикорупційного законодавства, перевіряє факт подання суб’єктами декларування декларацій та повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції про випади неподання чи несвоєчасне подання таких декларацій.

10. Здійснює ведення автоматизованої інформаційно-аналітичної системи «Кадри-WEB».

11. Забезпечує організацію і проведення  перевірки передбаченої Законом України «Про очищення влади», готує довідку про її результати

12. Узагальнює потреби суддів та державних службовців у підготовці та підвищенні кваліфікації, вносить відповідні пропозиції голові суду та керівнику апарату суду. У межах компетенції готує розпорядчі документи про відрядження суддів та працівників апарату суду.

13. Здійснює облік військовозобов’язаних і призовників суду. Оформлює бронювання військовозобов’язаних. Здійснює організацію заходів з мобілізаційної підготовки.

Умови оплати праці

Посадовий оклад, надбавка до посадового окладу за ранги державних службовців надається відповідно до постанови КМУ «Питання оплати праці працівників державних органів»  від 18.01.2017 року № 15 та постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2019 році» від 06.02.2019 року № 102. Надбавки, доплати та премії - відповідно до статей 50, 51, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.15. № 889-УІІІ.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (із змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (із змінами), в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

        Останній день прийому документів – 19 лютого 2020 року (режим роботи – з 08:30 до 17:30, у п’ятницю – з 08:30 до 16.15)

Додаткові (необов’язкові) документи

заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25.03.2016 р. №246 зі змінами

Місце, час і дата початку проведення конкурсу

Хотинський районний суд Чернівецької області за адресою: 60000, Чернівецька область, м. Хотин, вул. Незалежності 25А,

о 10-00 годині 24 лютого 2020 року

(при собі необхідно мати паспорт або інший документ, який посвідчує особу)

Прізвище, ім'я по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Гаврилюк Людмила Василівна,                  

(03731)2-15-73, inbox@ht.cv.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1. Освіта

вища, не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю  «Право» та/або «Правоохоронна діяльність»

2. Досвід роботи

не потребує

3. Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

4. Володіння іноземною мовою

без вимог

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1. Необхідні  особисті якості

Відповідальність;

системність і самостійність в роботі;

вміння працювати з інформацією;

уважність до деталей;

вміння працювати в стресових ситуаціях;

вміння працювати в команді;

здатність працювати в деяких проектах одночасно.

2. Необхідні ділові якості

Вміння визначати пріоритети;

оперативність;

стресостійкість;

уміння працювати в команді;

діалогове спілкування (письмове і усне)

3. Уміння працювати з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне  забезпечення, знання програм MS Offise (Word, Exel)

навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

 

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1. Знання законодавства

1.Конституція України

2.Закон України «Про державну службу»

3.Закон України «Про запобігання корупції»

2.Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про відділ діловодства та юридичної роботи)

- Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

- Закон України «Про доступ до публічної інформації»;

- Інструкції з діловодства у  місцевих та апеляційних судах  України, зі змінами ,затверджена наказом ДСА України від 24.12.2019 №1196;

- Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджене рішенням Ради суддів України від 02.03.2018 № 17;

- Постанови Кабінету Міністрів України, нормативні документи, що регламентують діяльність судових органів, постанови, накази, інструкції та рекомендації ДСА України та відповідного територіального управління ДСА України.